Orijinalini görmek için tıklayınız : dobi'm içn dua edin :(
arkadaşlar dün sabahtan akşama kadar dobi kustu tüy çkarttı bende kusması durmayınca doktora ***rdüm veterinerimize bizim bu sokaktadi mide mukozası zedelenmiş dedi kan aldı bide fakat kan tahlili sonucunda 130 max stres yüzünden 180 olması gereken kan değeri 526 idi ve acilen hastaneye kaldırmamız sölendi şeker hastası olabilirmiş :(
hemen gittik hastaneye serum takıldı bu seferki kan ölçümünde şekeri 60küsür bişi çıktı ve bu kadar yüksekken bu kadar çabuk düşmesi bi sorun olduğunu gösterdi
serum werildi ewe getrdik günde 2 kere gidicez hastaneye artık bu dar zamanımızda Allah yardımcımız olsun
sizdende isteğim bnm kedim için dua etmeniz siz onun dayısı ve teyzeleri sayılırsınız dua edinde kedim iyileşsin şeker hastası olmasın daha çok küçük şeker hastası olması için :(
bütün herşey üst üste geldi Allah bize sabır ve daha fazla dayanma gücü versin çnk dayancak takatim kalmadı.. biton mewzunun üstüne bide ooluşumun hastalığı çıktı offff..
ya kuzu msndede soledım walla hem yatarken hemde yarın cumaya gıdıcem soz dua etcemm bende cok uduldum yaaa allah acıl sıfa versın dobiciğee :(
:(:(:(iyileşir inşallah çabucak....
telaşlanma.şekerinin bu kadar değişkenlik göstermesi çokta inanılmaz bir durum değil.onlar bizden daha fazla duyarlı bu konulara sadece...
Tez zamanda normale döner, inşallah, tütütü maşallah :)
telaşlanma.şekerinin bu kadar değişkenlik göstermesi çokta inanılmaz bir durum değil.onlar bizden daha fazla duyarlı bu konulara sadece...
doktor öle demedi işte... bi abukluk war dedi we şeker kedilerde çok nadir görünüp çok skntılı olan bşi...
saolun arkadaşlar bakalım tşıncaz bikaç gün hastaneye işllh ii olcak..
hmm acil sifilar diliyorum..
tüm dualarımız dobi için kuzu:(:(:(
saol cnm haywancıkk kolunda kelebek gezio ewde salak gbi :'(
ah be abim tırmalasa canım fedaa adam öle kişilikli ki ewin tek erkeği.. keşke iileşsede tırmalasa ama çok sağlam patileri we çenesi.. saol abim..
Geçmiş olsun kardeşim. Umarım en kısa sürede iyileşir...
cengiz üngör
28.03.08, 00:42
Geçmiş olsun Müge en yakın zamanda eski haline döner inş...
geçmiş olsun Müge...Umarım en kısa zamanda iyileşir:(...
metin_akntrk
28.03.08, 00:58
geçmiş olsun inşallah çabuk iyileşir
Yunus Kahraman
28.03.08, 02:00
Allah ondan önce sana zeval vermesin.
Geçmiş olsun Müge inş. en kısa zamanda iyileşir eski sağlıgına kavusur..
geçmiş olsun inş. iğleşir...
Benim husky de kanlı ishala yakalanmıştı 2 haftalık yoğun tedavi sonucunda hayata dönmüştü bilirim o duyguyu insan öyle gördükçe o halede çok üzülüyor ...
Umarım en kısa zamanda atlatırsınız :(
allah acil şifalar versin.kısa zamanda iileşir umarım.
Geçmiş olsun Müge..nazar mı değdi ne..
Geçmiş olsun Müge..nazar mı değdi ne..
bende ole dıodum dun aksam mugeye nazarlara geldi kedicik
gecmis olsun.umarım iilesir.
Gecmis olsun Dobi me. Insallah cabucak iyilesir :(
Geçmiş olsun inşallah çabuk iyilieşir.Çok küçük dedin ? Fotoğrafı varsa koyabilirmisin ?
Nazar boncuğu tak boynuna ;)
Geçmiş olsun..Son durumu nasıl..?
Allah ondan önce sana zeval vermesin.
bna vercee kdr weriyo bndan daha fazlasını vermesin pzteside ben gdicem hastaneye bu sefer kendim için..
Benim husky de kanlı ishala yakalanmıştı 2 haftalık yoğun tedavi sonucunda hayata dönmüştü bilirim o duyguyu insan öyle gördükçe o halede çok üzülüyor ...
Umarım en kısa zamanda atlatırsınız :(
dün gece ilk serum bağlanırken çok canı acıdı çok huysuz agresif indim çktım dşarı aaladımm snirden yazıkk çocuğa ya... offf yawrum daha bebekken 5.kattan 3 kere düştüü de annem kaç gün yoğun bakımda kaldı uyutçaklardı hastaneyi birbirine kattım uyutmadılar..
Gecmis olsun Dobi me. Insallah cabucak iyilesir :(
adam gbi kendine gelene kdr gelrsen göstermicem sana doruk. camdan düştüüünde hayvana neler yaptın :)
Geçmiş olsun inşallah çabuk iyilieşir.Çok küçük dedin ? Fotoğrafı varsa koyabilirmisin ?
Nazar boncuğu tak boynuna ;)
http://caralem.com/forum/showthread.php?t=1626 var burda fotoları.
Geçmiş olsun..Son durumu nasıl..?
teşekkür ederm gene salaklaşmış durumda
yok arkadaşlar nazar mı değiyo yksa şanssızmı anlamadımki. nazardır kesin annem dün veterinerine kucağında gö türmüş bnm kolum ağrıyo diye gö türemedim yolda 50 kere durdurmuş insanlar çok gzl die sdc gitti 4 apt yukarısıydı. dün ilk serumu yedi gece biraz sesi yerine geldi doğrulttu gibi belini bu sabah gene gittik hastaneye sabah akşam gidicez işte serum verilcek. bugünkü tahlillerinde kan şekeri normal çıktı bakalm war bi abukluk diyolar..
tekrar teşekkür ederm arkadaşlar çok saolun.
gecmıs olsn guselm ya dobı san atlatır bıran once merak etme
atlatçak işallh alican saol.
müge son durumu nedir nasıl oldu??
9 bucuk 10 gıbı veterınere gıtcektı en son konustugumda yazar muge buraya yada haber alırsam ben yazarım
kan değeri gene normal çıktı arkadaşlar ama bikaç gün daha sabah akşam hastaneye gidip serum bağlanıcak sabah akşam.. işallah yakında tamamiyle ii olur.. çok tşk ederm ilginize arkadaşlar..
gitti alican saolsun bülent götürdü bizi annemle gittiler hastaneye bıraktık onları dediğim gibi kan değerleri normal nerde sorun çıktı hala bilmiyoruz ama daha iyi eskisi gibi diil ama gened iyi yani..
hmm atlatır umarım en kısa zamanda eski saglına gelir neler atlatmıs malum yüksekten düsmler felen dobi güçlü kedi.. :)
bu arada benm köpegimin ismide dobiydi ama malesef kayboldu yada kacırdılar..
http://img296.imageshack.us/img296/6638/goruntu1401jf3.jpg (http://imageshack.us)
bunu bi yarım saat önce çektm
http://img296.imageshack.us/img296/7632/goruntu1400ep5.jpg (http://imageshack.us)
buda patimizdeki bandajımız kelebek war serum yiyo die ama çok değişik bi bandajımız öncede düz moru wardı szle paylaşm ddm
Levent_KuşdemiR
28.03.08, 20:17
modacı mı olmaya karar verdin şimdi de...
yok ben bşi yapmadım hastaneden o şekilde geldi..
tatlıymış çok inşallah toparlar artık kendini dengesiz beslenmedende oluomuş doktor bize ööle dedi yaani hep hazır mama zararlıymış evde 4 tane kedi olduğu için anlıyorum seni müge:)
umarım durumu düzelmiştir geçmiş olsun ..
rally_driver
31.03.08, 11:58
Geçmiş olsun . Kedisini yıllar önce kaybetmiş birisi olarak seni gayet iyi anlıyorum ...
geçmiş olsun müge... allah acil şifalar versin
tatlıymış çok inşallah toparlar artık kendini dengesiz beslenmedende oluomuş doktor bize ööle dedi yaani hep hazır mama zararlıymış evde 4 tane kedi olduğu için anlıyorum seni müge:)
hep hazır mama yese gene yüreğim gam yemicek adam ne bulsa yiyo ewde yaa :)
Geçmiş olsun . Kedisini yıllar önce kaybetmiş birisi olarak seni gayet iyi anlıyorum ...
bnm 2.kedim olcaktı kaybetseydm ama Allahtan iyileşti
çok tşkler arkadaşlar kedim normale döndü biraz sersemlik var bi durgunluk falan ama şekeri iyi şker hastası diilmiş idrarına bakma fırsatı bulmuşlar öle yani çok tşk edermmm :)
hep hazır mama yese gene yüreğim gam yemicek adam ne bulsa yiyo ewde yaa :)
dobi biraz aç gözlü o zaman yemek seçmemesi iyi:) nese allahtan iileşmiş artık dualar kabul oldu:)
dobi biraz aç gözlü o zaman yemek seçmemesi iyi:) nese allahtan iileşmiş artık dualar kabul oldu:)
biraz mı :) adam tartıldı 6,5 kilo annem çıldırdı zayıfladı oğlum diye :)
masada 1 sandalye boşalsın hemen çkıyo oturuyo önünde tabak yemek bekliyo zeytinyağlılar tercihimiz :) ama çorba içmio işte :) tşk ederm Allahtan iyileşti..
İyileştiqine sevındım :) yemeklerıne dıkkat etsın biraz pilaw üstü döner fln verın :)):
ewe dşardan yemek sölendimi paşayada özel gelio yemek dşardan bizi rahat braksın diye :)
agzının tadını bılıo :D
havuçları ayırıyo ama gazyapıomuş vet i öle dedi..
nasıl oldu dobin ?
iileşti abisi arkamda yatıo :)
iileşti abisi arkamda yatıo :)
Çok sevindim buna ;)
hadi gözün aydınn. :)
Allah bidaha yasatmasınn
amin amiinnn.... saolasın
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.