PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Formula 1'de ilk yarışın galibi Lewis Hamilton

Emin
16.03.08, 10:16
Formula 1'de sezonun açılış yarışı Avustralya Grand Prix'sini McLaren pilotu Lewis Hamilton kazandı.

Yarış boyunca birçok kaza, yoldan çıkma ve yarış dışı kalma yaşandı. Sık sık güvenlik aracı pistte girdi.

Sıralama turları sonucunda pole positionda start alma hakkı kazanan Vodafone McLaren Mercedes Pilotu Lewis Hamilton yarışı daBMW Sauber Pilotu Nick Heidfeld'in 5.5 saniye önünde tamamlayarak sezonun ilk yarışından galip ayrıldı.

Yarış sonucunda finishe sadece 7 araç ulaşabildi. Geçen sezonun şampiyon pilotu Kimi Raikkonen bitime 3 tur kala pit girişinde yolda kaldı ve yarışı tamamlayamadı. Çok heyecanlı geçen ilk yarışın sonuçları şu şekilde:

1. L. Hamilton (M. Mercedes)
2. N. Heidfeld (BMW Sauber)
3. N. Rosberg (Williams Toyota)
4. F. Alonso (Renault)
5. H. Kovalainen (M. Mercedes)
6. R. Barrichello (Honda)
7. K. Nakajima (Williams Toyota)
8. S. Bourdais (S.Toro Rosso) (Yarışı bitiremedi, %90 ını tamamlayabildiği için puan alma hakkı kazandı )

bUğrA_mUtlU
16.03.08, 14:36
cnn Türk ün yerine tnt diye bi kanalın gelmesi :mad::mad::mad: ayrıca yarışın sabahın köründe olması nedeniyle izleyemedim...:(:(:( anlaşılan baya heyecanlı geçmiş...:(

Melih-Ö
16.03.08, 16:16
Ferrariden kimse sıralamaya girememiş ilginç gerçektende:)

Hanilton yükselen grafiğiyle bu senin şampiyonluğa en büyük adayı bence:)

Emin
16.03.08, 22:31
İlginç ve zevkli yarıştı. Raikkonen birkaç kez spin attı, pist dışına çıktı, en son pite girerken de yolda kaldı.
Hamilton genel olarak rahat bir yarış çıkarttı diyebiliriz.

tuuba
18.03.08, 10:35
Formula 1'de sezonun açılış yarışı Avustralya Grand Prix'sini McLaren pilotu Lewis Hamilton kazandı.

Yarış boyunca birçok kaza, yoldan çıkma ve yarış dışı kalma yaşandı. Sık sık güvenlik aracı pistte girdi.

Sıralama turları sonucunda pole positionda start alma hakkı kazanan Vodafone McLaren Mercedes Pilotu Lewis Hamilton yarışı daBMW Sauber Pilotu Nick Heidfeld'in 5.5 saniye önünde tamamlayarak sezonun ilk yarışından galip ayrıldı.

Yarış sonucunda finishe sadece 7 araç ulaşabildi. Geçen sezonun şampiyon pilotu Kimi Raikkonen bitime 3 tur kala pit girişinde yolda kaldı ve yarışı tamamlayamadı. Çok heyecanlı geçen ilk yarışın sonuçları şu şekilde:

1. L. Hamilton (M. Mercedes)
2. N. Heidfeld (BMW Sauber)
3. N. Rosberg (Williams Toyota)
4. F. Alonso (Renault)
5. H. Kovalainen (M. Mercedes)
6. R. Barrichello (Honda)
7. K. Nakajima (Williams Toyota)
8. S. Bourdais (S.Toro Rosso) (Yarışı bitiremedi, %90 ını tamamlayabildiği için puan alma hakkı kazandı )

Emin Bey sanırım uyumadınız yarışları seyretmek için:driving:

oskay furtuna
18.03.08, 21:52
bu sen çok zevkli olucak ama genede kırmızı'lar diyorum ...

Emin
20.03.08, 11:47
Emin Bey sanırım uyumadınız yarışları seyretmek için:driving:

Sabahın 6:30'uğunda uyandık seyredeceğiz diye :)

bu sen çok zevkli olucak ama genede kırmızı'lar diyorum ...

Evet kıyasıya bir rekabet olacağını düşünüyorum bu sene ve benim düşüncem de Ferrari yine ipi göğüsleyecektir.

Bülent-A
20.03.08, 12:03
Açıkçası ben sizin gibi düşünmüyorum.
Geçen sene yaşanan bilgi hırsızlığı davası arkasından puanların silinmesi ve Hamilton un son anda 1 nciliği kaçırması Mercedes için büyük bir motivasyon oldu aslında bu sene için.
Ayrıca Ferrari'de CEO'luk pozisyonuna Jean Todt'un yerine Amadeo Felisa getirilmesi Ferraride 2-3 yarış duraklamaya neden olacaktır görüşündeyim.
Bu sene bana kalırsa ipi göğüsleyen Mercedes ve Hamilton olacaktır.
2 nci sırayı Ferrari ve Raikkonen alacaktır.