PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul Fashion TV Acilis partisi

ebrudavran
11.03.08, 13:29
Selam arkadaslar :)

Dun aksam Istanbul Fashion TV'nin acilisindaydim. Tam kapidan iceri 64 metrelik kirmizi bir halinin uzerinde yururken karsidan gelen bir kameraman ordusunu ve bir kadinin bagirarak ve aglayarak konusmalarını duydum. Kadın beni buraya reklam icin getirdiler diye bagiriyor yanindaki yagmur denilen (sanirim erkek arkadasi)kisiden o kalabaliktan cikartmasi icin yardim istiyordu. Sonradan olayin ic yuzunu ogrendim. Hanimefendi rakip kanal olan fashion tv'nin sahibiymis. Zeynep sabanci. ve bu tavriyla ister istemez rakibi olarak dun aksam yayina baslayan diger bir kanalin reklamini yapmis oldu.

Onun disinda gece nasildi derseniz sanat camiasinin o gorkemini gormek mumkundu. İckiler iciliyor medya her tarafta fotograflar ve goruntuler cekiyordu. arkamda duran bir kadin (yine kim oldugunu bilmiyorum) kendine yeni bir imaj yaratmisti. Mini parlak bir gri sort,kulotlu corap ve altında yazlık topuklu ayakkabı gozunde de gunes gozlukleriyle kameramana abuk pozlar veriyordu. kameraman saga o sola gidiyordu.

Sergilenen defiledeki kiyafetler fazla guzel olmamasına karsın mankenler fena degildi. Sebnem scheffer'in siyah yerde surunen tuvali gercekten kibar ve etkileyiciydi. Murat gogebakan kot pantolonla gelen sanırım sayılı insanlardan biriydi.

Caralem paparazzisi olarak gozume carpan dun aksama ait olaylar ne yazıkki bu kadar. Cunku o acilis beni pek sarmadi ve oradan arkadaslar ile birlikte 1 saat kaldıktan sonra Magazinciler dernegi baskaninin duzenledigi Zorba'daki eglenceye katildik. Orada da unluler yada taninmis simalar yok degildi. ama anlatacak pek de kayda deger bir gelisme olmadi.

Bugunluk bu kadar :)

werda
11.03.08, 13:32
wayy kardesım sen acılıs acılıs gezz bakalım bızde temızlık camasır bulasık modu:D
yazıorum bunu bı yere:PPPP
paylasım we dedıkodular ıcın tesekkurler:D

ebrudavran
11.03.08, 13:39
18'in de bostanci gosteri merkezinde gogebakan'in konseri var gidelim mi :) kendimi sosyal hayata adadim bu aralar ve gittigim bu yerler sayesinde oldugum yerde ne kadar mutlu oldugmu bir kere daha anliyorum kardes. yapmacikliktan uzak, gercek dostlarla birlikte birseyler paylasarak zaman gecirmek gercekten cok guzel. hepimiz onlardan daha degerliyiz cunku kendimize ait bizi biz yapan ozellikleri para, pul, sohret icin kaybetmiyoruz. en onemlisi onlar gibi yalnız degiliz ;) ama eglence icin gidiyorum o ayri

fGn
11.03.08, 13:51
Değişik bir gece olmuştur :) Bu tip yerlerde insanları izlemek inanılmaz keyifli oluyor..ben çok eğleniyorum en azından :)

emir-sf
11.03.08, 14:06
aslında gitmek lazımdı :)

werda
11.03.08, 14:10
murat gogebakan amcanın sahnesı nasıl acep kardıs yaw:D
uyar walla bılıosun geccelere geccelere akalım:D
aştım ben kendımı:O