Orijinalini görmek için tıklayınız : Muro her an öldürülebilir
Kurtlar Vadisi Pusu”nun senaristleri diziye birçok yeni karakter kattı...
Ama bu karakterlerden hiçbiri “Muro” kadar sevilmedi...
“Kurtlar Vadisi Pusu”yu yazanlar belli ki “Muro”ya diyalog yazarken müthiş eğleniyor...
Mustafa Üstündağ da rolünün hakkını veriyor...
“Muro”, bölücü terör örgütü yöneticisi, uyuşturucu kaçakçısı ve seri katil...
Adamda her türlü melanet var... Her diziye lazım bir kötü adam o...
Ancak söylemleri “Muro”nun o “hain” yanını unutturuyor ve onu aynı zamanda sempatik bir adam haline getiriyor...
İşte sırf bu nedenle Pana Film’e “Terör örgütü üyelerini böylesine sempatik göstermeyin” diye gelen tepkiler “Muro”nun suyunu ısıtıyor...
Şu sıralar “Kurtlar Vadisi Pusu”nun “en ilgi çeken karakteri” olan “Muro”, her an öldürülebilir... (Ali Eyüpoğlu/Milliyet)
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=131815
Benim de beğenerek izlediğim bi karakter,ama gerçekten çok sempatik bi terörist oldu.Öleceği bölümde onun rolüne ağırlık versinler de güzel bi jübile olsun.
murosuz olmaz artık :D herifin her diyaloğu komedi :D
Bu diziyi seyreden Şehit annelerinin olduğunuda düşünürsek
Bir teröristin bu kadar sempatik hale getirilmesi hoş değildi.
Bulut ve memati diyaloğunu ile idare etmeyi tercih ederim.
Çok isabetli bir karar.
Ömer Faruk
11.03.08, 13:25
bencede en yerinde karar olmuş
fişek çeto vurur onu kesin..
olması gereken burjuva muronun öldürülmesi:D
ama adam konuşmalarıyla öyle bi sempati kazandıki millet izlerken onun aslında pkknın adamını oynadığını unutuyo...ben genelde cafede izlerim kurtlar vadisini ne zaman muro bişey dese kahkaha sesleri artıyo...
muro düzene karşı aslında.. örgütün amacının adil düzen ve özgürlük oldugunu sanıyor.. kandırılmış anlayacagınız.. belki de terörün iyi birşey olmadıgını anlayıp diğer safha gecer..
bak devrimci devrelerim yandı :D bence ayrılmasın yaww adamın konusmalar komedi hele şu deli hüsnüyle olan kaza muhabbetinde koptum resmen iki deli birbirini buldu:D
üçüncüde kurtulması zor zaten :D
Artık ölüyor:) ama mematide ölüyor...dizi de komedi unsuru kalmıyor gibi:)
Bilmiyorum ne kadar doğru ama çok sağlam kaynaktan duydum..Muro Polat tarafına geciyomus..Memetide ölmüyomus..
Bilmiyorum ne kadar doğru ama çok sağlam kaynaktan duydum..Muro Polat tarafına geciyomus..Memetide ölmüyomus..
gayet güzel olur bulutla daha iyi kapışırlar o zmn :D
oooo eğer öyleyse süper olur yemin ediyorum:) muro ya pkk demeye bin şahit lazım zaten:D
Yunus Kahraman
19.03.08, 01:54
muro düzene karşı aslında.. örgütün amacının adil düzen ve özgürlük oldugunu sanıyor.. kandırılmış anlayacagınız.. belki de terörün iyi birşey olmadıgını anlayıp diğer safha gecer..
sen gökten kırmızı kar yağdığını gördün mü hiç :)
muro sadece bir karakter yalnız oynadığı karakter zamanın da çok kötü şeyler yapmış azılı bir terörist şuraya gelmek istiyorum öldürülürse evet bu diziyi seyreden hemen hemen herkesin yüreğine su serpilicek...
yalnız şöyle de bir durum var itirafçı konumuna düşerse dizideki popilaritesi hem daha çok artar hemde iyi bir mesaj verebilir düşüncesindeyim...
ismini anmak istemediğim ayakçı tayfanın;gerçek hayatta itirafçı konumuna gelip aktifken mermi sıktığı bayrağa;şimdi muhtac mesajını da verebilir..
ne kadar bir dizi olsada gerçek kesitlerden ilham alınarak tasarlandığını söylememe gerek yok..
paylaşım için teşekkürler taner..
Ömer Faruk
19.03.08, 03:04
babama sordugumdada öyle dedi bende bunu yazacaktım itirafçı olacakmış çeto bi kelek yapacakmışmı öyle bişe :ramo:
Lanet Olsun İcimdeki Bu İnsan Sevgisine :D:D
dizi bayağı heyecanlanşıyor bakalım daha neler olacak:)
Ölmesinde ister tutuklansın ister itirafçı olsun.. :)
Dogi olm sendeki bu hayranlık ne böle :D
Yeterki benim olsun diosun :)
bnde muro'nun ölmemesinden yanayım bnce dooru yolu bulsun ve bizi güldürmeye devam etsin:D
Ölsün tabi muro yaa ne oo öle terorist sempatiklestırılmıs muroyu izlerken gulmekten ızleyemıorumkı adam Şaka gibi gecen bolumdekı çetonun annesı taklidine gülmekten filmi izleyemedım :D
bence muro örgütü bırakıcak ama gururu yüzündende polat alemdarın tarafına geçmicek ileriki bölümlerde görücez ya bir suikast yapalım çalalım senaryoyu :)
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.