PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Havacılar sizide tanıyalım ;)

timucintt
06.03.08, 01:02
Evet arkadaşlar malum bölümümüz açıldı bu işle ilgilenen veya hobby olarak yapanları bir görelim... ve bu tutkuya nasıl kapıldınız ?

sektörde çalışan ve bölümleri hakkında burada bizi bilgilendirin bakalım :)

Ben küçüklüğümden berri havacılıkla ilgiliydim mesela... küçüklüğünden berri pilot olma hayalim vardı... ve küçükken almanyadayken bir çok havallanınlarına gider uçakları izlerdim resimlerini çekerdim :D Tabi bir kerede almanyadaki bazı limanların (düsseldorf-M.Gladbach ) ATC lere bile çıktım :) tabi sonra tr'ye dönünce bu işlere ara verdim bu ara sırasında kendimi statik uçak maketlerine adadım :D taki 2004 senesinde belirli bir miktarda ailemden para desteğini alana kadar ;) 2,5 ay boyunca PPL için cebbeleştim ve 2005 de PPL lisansıma sahip oldum :) şu ana kadar toplam 300 saat civarında bir birikimim var havada :) cessna 150ve 172 ile maceralarım oldu... çok güzel günlerdi

tabi 2 senedir yine ara vermek zorunda kaldım malum parasızlık ;) bu uçuş okulları ile arası olanlar fiyatları bilirler mesela :) Kısmetse bu yaz IR alet kartımı alacam :) ve artık bir akademiye başvuracam geri kalan eğtimimi onlar sağlasın :) tabi seçilebilirsek onca torpilin içinde ;) seçilemezsek... CPL, ATPL ve time building için para biriktirmeye başlıyacam :) inşallah zaman ve parayı bulurumda bu işleri halledeirm ve ilerde bir hava yolu şirketinde pilot olurum :) en büyük hayalim ama eğer olmazsa bu işi hobby olarak devam edeceğim ;)

evet arkadaşlar başka varmı içinizde böyle anıları ve planları olanlar ?

Berk
06.03.08, 01:07
Daha sahip olmadım ama bu forumdaki gelişmelere göre sahip olaiblirim bende havacılık tutkusuna :D

bUğrA_mUtlU
06.03.08, 01:12
Daha sahip olmadım ama bu forumdaki gelişmelere göre sahip olaiblirim bende havacılık tutkusuna :D

sende çocuk gibi sitede konu veya bölüm açıldıkça sarkıyosun...:D

timucintt
06.03.08, 01:14
sende çocuk gibi sitede konu veya bölüm açıldıkça sarkıyosun...:D

Böyle sonradan havacı olamazsınız içinizde olmalı :coolgleamA:

crazydog
06.03.08, 18:36
bende war cok severım zmnında hava harp okuluna gırıcektım sınawları kacırmıstım ondan sonrada bı daha kasmadım ama hep bı F 14 le ucmak hayalımdır :)

ismet kasal
07.03.08, 16:39
bendede tutku var ama bakalım ilerde birikimim olursa eden kurslara gitmeyeyim