PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dünyanın İlk Elmas Kaplı Bluetooth Kulaklığı

EvrenOz
02.02.08, 20:54
Motorola, özel yapım lüks cep telefonu tasarımcısı Alexander Amosu ile birlikte ürettiği dünyanın ilk altın ve elmas Bluetooth kulaklığı Diamond MOTOPURE H12'yi kullanıcıların beğenisine sunuyor.

http://www.teknoportal.gen.tr/teknoloji/elmas_kulaklik.jpg

Lüks tüketim beklentilerini karşılamaya yönelik olarak sınırlı sayıda üretilen Diamond, 18 ayar altın ve toplam 3,47 karatlık, mükemmel kesimli 180 elmas süslüyor.

Özel siparişle satın alınabilen kulaklık, 18 ayar beyaz veya sarı altının yanı sıra beyaz, pembe veya siyah elmas seçenekleri ile sunuluyor.

4.000 ve 6000 poundluk iki ayrı versiyon olarak hazırlanan Diamond MOTOPURE H12, yalnızca Selfridges (Londra/Manchester) ve Harvey Nichols (Londra) mağazalarında bulunuyor.

Üstün teknik özellikleri seçkin bir moda anlayışıyla harmanlayan Diamond MOTOPURE H12 aynı zamanda, Motorola'nın arka plan gürültüsünü ortadan kaldırarak temiz ve net bir konuşma yapmaya olanak tanıyan CrystalTalk teknolojisini ilk kullanan kulaklık olarak da dikkat çekiyor.

Şu ana kadar yalnızca 100 adet üretilen bu olağanüstü cihaz, yeni yılda da pek çok kişinin sahip olmayı beklediği bir arzu nesnesi olma iddiası taşıyor.

βяยηέттέ
18.02.08, 14:25
ayh bayıldım ..süpermiş:hurray:

ßuqra
18.02.08, 21:19
:) kim aLcak acaba güselmiş :p

Yunus Kahraman
18.02.08, 21:31
Yahu normalini polislerden zor saklıyoruz, bunu nasıl saklıycaz :) şapka takarız :) Artık biliyorsunuzki bunlarda yasak araba kullanırken :)

BüşRa
18.02.08, 23:16
çok kokoş bişe bu canım...

eeyore
18.02.08, 23:59
iiymiş
hyr ben o 1,5milyon dolarlıkmı ne jant wardı ya onu istiyorum

ßuqra
19.02.08, 00:06
iiymiş
hyr ben o 1,5milyon dolarlıkmı ne jant wardı ya onu istiyorum

:D jantı aldm bile :) lafimi olur bluetooth da neymiş :p :smash: