PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İşte dünyanın en ince laptopu !

ßuqra
01.03.08, 13:32
Kalınlığı 4 milimetre. Üstelik bir zarfa da sığabilecek...

http://www.haberturk.com/kuturesim/appleenincelaptop.jpg

Apple’ın zarfa bile sığacak incelikte yeni dizüstü bilgisayarı MacBook Air, Türk kullanıcılarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Dünyanın en ince dizüstü bilgisayarı MacBook Air, Mart’ın ikinci yarısında raflarda yerini alacak. Cömert Varlık, MacBook Air ile ilgili olarak “Bir dizüstü bilgisayarda bulunması gereken niteliklerden vazgeçmeden dünyanın en ince dizüstü bilgisayarı olarak üretildi” dedi.

MacBook Air, 0.4 cm inceliği ve 13.3 inç ekranı ile dikkat çekiyor. 2GB ram ve Intel 1.8 GHz işlemciye sahip MacBook Air’ın batarya ömrü ise 5 saat. Bilgisayar, 15 Mart’ta satışa sunulacak.

EvrenOz
01.03.08, 14:32
Bana pek cazip gelmiyor ince laptoplar, telefonlar vs..Sanki en ufak birşeyde kırılacak hissi uyandırıyor.

Ömer Faruk
01.03.08, 14:49
zaten apple hayal kırklığı yaşadı
hiç rağbet görmedi

Bana pek cazip gelmiyor ince laptoplar, telefonlar vs..Sanki en ufak birşeyde kırılacak hissi uyandırıyor.

levo
01.03.08, 15:03
keşke parasıda kendisi kadar ince olsaydı

ßuqra
01.03.08, 15:08
laptop bilmiormda cok ince bi cep tel kullanıorm :)

eeyore
01.03.08, 18:22

ztn nanoları satarken uyarıyorlar kırılabilr diye..

Ahmet A.
02.03.08, 02:43
İnsanların Air hakkında yorum yaparken kaçırdıkları en önemli nokta şu; Apple bunu sıradan masaüstü kullanıcısı için üretmedi, özellikle sürekli seyahat edenler ve belirli işlemler (yazı yazmak, e-posta atmak, anında mesajlaşma vb.) yapanlar için üretti.