PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : bn böle golden görmedim ya siz :)

eeyore
26.02.08, 22:51
bi arkadaşım çekmiş biyerde sizle paylaşim dedim
işllah bigün bnmde böle bi golden'ım olurr yaa :)

Levent_KuşdemiR
26.02.08, 22:53
Allah versin:D

Yiğit G.
26.02.08, 23:00
bi arkadaşım çekmiş biyerde sizle paylaşim dedim
işllah bigün bnmde böle bi golden'ım olurr yaa :)

harbiden golden yani maşallahı var 35-40 kilosuda var :D

Yunus Kahraman
26.02.08, 23:48
Tatlı bişey:) Sağol bizimle paylaştığın için.

sezer
26.02.08, 23:50
Allah sahibine bağışlasın Maşallah gerçekten çok tatlı

eeyore
27.02.08, 00:24
süper bişi yaaa :)

Mustafa
27.02.08, 00:44
Bunun tıpkısı:D bizim sahilde elif otelin önünde var rengi bile aynı:)

CKN
27.02.08, 00:48
koyun gibi..

nevo
27.02.08, 01:23
Ah pamuğum ahh:(dünya üzerinde en akıllı varlıklardan biridir buarada gerçekten tatlı b,r resim muhtemelen dişidir yine ukalalık yapmıyım ama isteyerek aldığım öldüğünde çok üzüldüğüm bir varlıktı benim için...

umarım en kısa sürede golden cinsine sahip olursun...

Ömür
27.02.08, 18:14
Maşallah çok tatlı :) Pamuk gibi :D:D

aLi
27.02.08, 18:19
Bende almayi cok istiyorum ya..Ama hayvanlarin parayla satilmasina karsiyim..Vermek isteyen varsa alabilirim :)

eeyore
27.02.08, 20:20
Ah pamuğum ahh:(dünya üzerinde en akıllı varlıklardan biridir buarada gerçekten tatlı b,r resim muhtemelen dişidir yine ukalalık yapmıyım ama isteyerek aldığım öldüğünde çok üzüldüğüm bir varlıktı benim için...

umarım en kısa sürede golden cinsine sahip olursun...

kaybın içn çk üzüldm.. wardı bnm ooluşumm çokda gzeldi dorukla alican bilirler ama annem werdi onun üstüne kalcakk bakımı diee :( işllh olurr bnmde bi köpişimm

Bende almayi cok istiyorum ya..Ama hayvanlarin parayla satilmasina karsiyim..Vermek isteyen varsa alabilirim :)
barınaklara bak oraya cinslerde çok düşüyor.. ama şöylede bişi war elden satanlar biçok para harcıyor haywana we onu çkartmak istiyolar werirken sahiplerin haywanları parayla satmalarının sebebi bu petshoplara bşi diememde gidip barınaklardan alınsa çok daha iyi olur ordaki köpeklerede yazık yani..

NOSman
27.02.08, 20:47
Bizim fibercide war golden Adı aRes acayip akıllı kopek ya ben kopek sevmıyorum normalde ares çok güzel ya bu resımdekıde cok guzell bende istiyorum ama bakıcak yer ve zaamanım yok :S