Orijinalini görmek için tıklayınız : Kendi t-shirt tasarımını yap , kendin yarat !
Dünyada oldukça yaygın olan kendi t-shirt tasarımını kendin yap uygulaması sonunda ülkemizde de hizmete girdi . Internet üzerinden online tasarım ve satın alma konusunda müşteri kitlesini artıran http://www.tish-o.com.tr adresi Demal Tekstil Ltd . Şti' nin tescilli markasıdır. Demal Tekstil 1989 yılından bu yana dünyaya tekstil ürünlerinin imalat ve ihracatını yapmaktadır.
Çok eğlenceli ve değişik bir yapı olan http://www.tish-o.com.tr sitesine bir göz atmanızı tavsiye ederim.
Mutlaka size uygun bir şeyler vardır . Hadi gösterin yaratıcılığınızı :)
ımm bu adresten sitemiz için güzel tişörtler yaptırabiliriz kanımca...Saol Zeynep...
Bende site için düşünerek yazdım. Ayrıca özel günler için de kullanılabilirliği fazla olan bi site diye düşünüyorum :)
Pazar günü CarAlem logolu tişörtle biri gelirse şaşırmayalım yani :D
Mükemmel birşey,
İstediğiniz resmi koyabiliyorsunuz boyutuna da kendiniz karar vererek ;)
ben derim ki becerikli Caralemciler bu link üzerinde çalışsınlar bizde yorumlarımızla şekil verelim güzel bir tişört çıkaralım kendimize...
tr de yeni bişey değil , bumoda.com , yaratbeni.com ve bunun gibi siteler uzun zamandır var.Paylaşım için teşekkürler
Sıradisi tshirtler icin bu linklerde faydali olabilir..
www.houseofholland.co.uk
www.2x4tshirts.com
www.t-post.se
www.freaklanotte.com
www.scrawlcollective.co.uk
Alicim bunlar sanırım yurt dışı siteler, kargosu yüzünden astarı yüzünden pahalıya gelir yahu ;)
Alicim bunlar sanırım yurt dışı siteler, kargosu yüzünden astarı yüzünden pahalıya gelir yahu ;)
evet bu sitelerde oldukça fazla kargo parası alınıyor.Yukarda belirttigim sitede ise bildigimiz şirketlerle çalışıldıgı için olası en düşük fiyatlar ile gönderim yapılıyor.
bende t-shirt istiorum arkasında gen 13 yazanından =:-)
yok hayir ben hani tasarim acisindan yardimci olur diye verdim :) yoksa siparis vermeyin yani..
Mesela ben burdan modelleri alip kendim yaptirmistim , mudo dan 9 ytl ye aldigim tshirtlere :) ama baski kalitesi yuzunden 3 ay giyebildim..simdi toz bezi :p
hahahah ali bi toz bezi yaptirmak için oldukkca ugrasmıssın bravo :)
olsun hevesimi aldim :) kocaman yazili olanlardan yaptirmistim 3 tane..
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.