Orijinalini görmek için tıklayınız : CRYSİS tutkunları oynayanları oynamak isteyenler buraya :)
enginogurlu
26.02.08, 01:19
Evet arkadaslar CRYSİS ne diceksiniz kiminiz CRYSİS bir türk yapımı olan türkce oyundur oyunu oynamayanlarınız vardır bu oyunu bizzat kendim oynadım bitirdim 1.30 - 2 ayda anca bitti ve türkçe olması zaten oyunun oynanması için en büyük etken düşmaların bize olan hitabından ufak bi konusma ( hayvan oğlu beygir gebereceksin ) :) birazda video konussun dimi arkadaşlar
3nzMdPwO2Qw
Ersin ÖREN
26.02.08, 01:21
Yeni laptopu alınca kuracağım ve oynıyacagım 2.oyundur kendileri 1. oyunum tabiki RBR..
metin_akntrk
26.02.08, 01:33
oyun muhteşem hala oynuyorum bitiremedim tavsiye ederim oyun full türkçe
EA GAMES ın oyunu seslendırmeler için tiyatrocular ve seslendirme sanatcıları bu projede yer almiş.
Emir-Almas
26.02.08, 22:09
Askerdeydim bu oyunu duymustum yarın bugun alır kurar oynamaya baslarım =)
ilk çıktı aldım.. zaten bekliyordum merakla..
seslendirmeler , grafikler müthiş.. oyun tam bir kalite. ayrıca Türklerin yer alması gurur verici..
5gün başından kalkmadım.. bitti.. :(
crysis2 gelmesi gerekiyor çünkü sonunda öyle bir izlenim bıraktı..
enginogurlu
27.02.08, 00:15
ilk çıktı aldım.. zaten bekliyordum merakla..
seslendirmeler , grafikler müthiş.. oyun tam bir kalite. ayrıca Türklerin yer alması gurur verici..
5gün başından kalkmadım.. bitti.. :(
crysis2 gelmesi gerekiyor çünkü sonunda öyle bir izlenim bıraktı..
sana katılıyorum bunun ikincisi gelecek gibi duruyor oyunu bitirince daha adada yapılacak işler var canavarları öldürmek gerek dimi :)
Bahadır Türen
03.03.08, 14:32
Oyun güzel bir oyuna benziyor...Sistem GereksinimLeri YeterLi oLurmu biLmiyorum...
P4 3.00 Ghz
512 MB Ram
256 Mb GeForce Fx 5500 ekran kartı..
80 Gb Harddisk
BunLar yeterLi oLurmu oyunu açmaya Yeni oyunLarı Ekran Kartım DestekLemiyor oLabiLir o yüzden boşuna oyun aLmayayım.en Kısa zamanda Ekran Kartımı değiştiricem Zaten Tavsiyesi oLan varmı ArkadaşLar...
walla ben oynadım yarıya kadar geldım ıs yogunlugum nedenı ıle fazla ılgılenemedım :(a
valla ben magara gibi bi yerde takildim yer cekimi filan yoktu..gecemedim cok sıkıldım biraktim..ama gercekten guzel oyun yapmislar tebrikler.
Engin kardeşim naptın sen ya :) ben bi kaç günde bitirdim ama bitirmez olaydım oynıcak oyun yok şimdi :D
gerçekten mükemmel bir oyun bende tavsiye ediyorum mutlaka oynayın :)
Yaratıklı bölümde takıldık kaldık
Geçemiyoruz
ama harika bir oyun
enginogurlu
05.03.08, 03:41
Oyun güzel bir oyuna benziyor...Sistem GereksinimLeri YeterLi oLurmu biLmiyorum...
P4 3.00 Ghz
512 MB Ram
80 Gb Harddisk
BunLar yeterLi oLurmu oyunu açmaya Yeni oyunLarı Ekran Kartım DestekLemiyor oLabiLir o yüzden boşuna oyun aLmayayım.en Kısa zamanda Ekran Kartımı değiştiricem Zaten Tavsiyesi oLan varmı ArkadaşLar...
ram yükseltmen gerekio 700 küsür mb ram istio en az ekran kartı idare eder ama alırsan ati hd2600pro tavsiye ederim fiyatı uygun görüntü süper hd ve Dx 10 destekli
Engin kardeşim naptın sen ya :) ben bi kaç günde bitirdim ama bitirmez olaydım oynıcak oyun yok şimdi :D
abi hiç sorma yaa bende bitirdikten sona oynıcak oyun bulamadım valla:)
valla ben magara gibi bi yerde takildim yer cekimi filan yoktu..gecemedim cok sıkıldım biraktim..ama gercekten guzel oyun yapmislar tebrikler.
mağarali bölümü geçmek için ordaki canavarları öldürmeyeceksiniz onlara görünmeden ilerleyince gecmeniz kolay olur bazı yerlerde hava akımı var oralardan içeri girmeniz gerekio
Yaratıklı bölümde takıldık kaldık
Geçemiyoruz
ama harika bir oyun
hangi yaratıklı bölümdesin mağaradan cıktın gectin gemiye geldiysen ordaki yaratığı 3 günde ben anca öldürdüm :)
Ömer Faruk
05.03.08, 04:09
imkanı yok hocam
zaten oyunu yuklerken akıllı bir sistem var tarayıp grafikleri ona göre belirliyor ama çift çekirdek bir işlemci ve en az 1 gb olan bi ddr2 belleğe ihtiyacın olması lazım (bunlarla sınırlı değil tabi 256 bitlik ekran kartıda cabası :D)
P4 3.00 Ghz
512 MB Ram
80 Gb Harddisk
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.