PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Köpek Evlat Edinmek İstermisiniz?

zazatuning
25.02.08, 13:16
arkadaşlar kadıköy belediyesinin barınaklarında çok güzel köpekler boxerler kırmalar v.s
www.kadikoy.bel.tr
burdan köpeklere bakabilirsiniz bende almak istiyorumda ayarlayabilirsem alıcam gerçi ev bahçeli diil ama olsun :D:D:D:D

eeyore
25.02.08, 15:37
valla köpek alıcaksanız drek barınaklara..sizden istenen tek şey mama yardımı o kadar bide ewinize gelip bakma durumlarıda war ama dünyanın parasını döküceğinize o haywanların asıl sahibe sewgiye iht war.
saol arkadaşım siteyi werdiğin içn..

jAy-JaY
25.02.08, 16:21
Bende İstiorum Ama Luca Yetıo ya :) Saol KArdesim ;)

zazatuning
26.02.08, 00:36
valla köpek alıcaksanız drek barınaklara..sizden istenen tek şey mama yardımı o kadar bide ewinize gelip bakma durumlarıda war ama dünyanın parasını döküceğinize o haywanların asıl sahibe sewgiye iht war.
saol arkadaşım siteyi werdiğin içn..
ben teşekkür ederim dediğiniz gibi 300-500 dolar verip köpek alıcağınıza barınaktan köpek alın daha ii çünkü onların sevgiye sıcak bir eve ihtiyacı var bizim evimiz bahçeli olmadığı için ben alamıyorum ama amcamın evi bahçeli onda da köpek var eğer alırsam onun yanına koymayı düşünüyorum
Bende İstiorum Ama Luca Yetıo ya :) Saol KArdesim ;)
bi tane daha olsa ii olur derim ben :D:D:D:D

GuNeS
26.02.08, 00:44
bakacak yerim olsa dogo arjantin den başka köpek beslemem labrador da olur aslında ama şehir hayatının dezavantajları malesef..

Levent_KuşdemiR
26.02.08, 01:06
rod arıyorum...
yawru olursa sevinirim..
herkesin bilgisine...

Mustafa
26.02.08, 02:55
arkadaşlar kadıköy belediyesinin barınaklarında çok güzel köpekler boxerler kırmalar v.s
www.kadikoy.bel.tr
burdan köpeklere bakabilirsiniz bende almak istiyorumda ayarlayabilirsem alıcam gerçi ev bahçeli diil ama olsun :D:D:D:D

Kardeşim bilgi için sağol bi boxer var 5 yasında kızım bide bu lucam var petaleme koyduğum.. inan bunları bile dağıttım yerim olsa su dakka alırdım hiç teredütsüz..

zazatuning
26.02.08, 13:03
Kardeşim bilgi için sağol bi boxer var 5 yasında kızım bide bu lucam var petaleme koyduğum.. inan bunları bile dağıttım yerim olsa su dakka alırdım hiç teredütsüz..
sende saol mustafa abi bunların arasındada var boxer önceki mesajlarımdan birinde de dediğim gibi amcamın evi bahçeli bakalım belki bi boxer evlat edinicez

zazatuning
26.02.08, 13:04
rod arıyorum...
yawru olursa sevinirim..
herkesin bilgisine...
rod u bırak abi biz sana direk hansel ile gratel var onları alalım :D:D:D:D