Orijinalini görmek için tıklayınız : CArAlem ShipYard..
Namı diğer denizcilige gönül verenler..Evet arkadaslar buradan devam ediyoruz şimdilik..Denizle denizcilikle balıkçılıkla su sporLarıyla ilgili her konuya el atıcaz bu bölümde hep beraber..
kumburgazda güzel mezgit ve istavrit çıkıyo bnden sölemesi:) yazın bol bol tutup yiyioruz:)
bir tane fiber teknemiz var... 4 metre olması lazım... yamaha 15 hp motor aldık sıfır iyi midir acaba:)
Yunus Kahraman
25.02.08, 02:08
Balik tutmak benim isim:) Ama kamis kullanmayi hic sevmem. Kesinlikle capari olucak.
Yunus Kahraman
25.02.08, 02:09
kumburgazda güzel mezgit ve istavrit çıkıyo bnden sölemesi:) yazın bol bol tutup yiyioruz:)
bir tane fiber teknemiz var... 4 metre olaması lazım... yamaha 15 hp motor aldık sıfıra iyi midir acaba:)
o kayigi ucurmaya yeter :) Mezgit kolay baliktir. Yat dibe, bekle aksama kadar :) istavriti tutmasi zevklidir. Kipir kipir.
evet yunus abi... bir kere hiç unutmuyorum bi atmıştık 10 lu istavrit serisi gelmişti...
benim anlamadığım istavritler yemsiz iğneye nasıl geliyorlar yani:)
abi bide izmarit var aman yarabbim:) böyle bi kılçıklı balık görmedim:)
o kayigi ucurmaya yeter :) Mezgit kolay baliktir. Yat dibe, bekle aksama kadar :) istavriti tutmasi zevklidir. Kipir kipir.
86 model 9.9 johnson vardı:) araştır araştır fuara falan gittik...en sonunda uygun gördüğümüz yamahayı aldık:) artık bu yaz bende kullanmaya başlıcam:) motor eski diye dedem kullandırtmıyodu:)
su dragları oluyo mu su motorlarıylan :)
86 model 9.9 johnson vardı:) araştır araştır fuara falan gittik...en sonunda uygun gördüğümüz yamahayı aldık:) artık bu yaz bende kullanmaya başlıcam:) motor eski diye dedem kullandırtmıyodu:)
ben bu sene kumburgazda dnize girmem ozmn :D:D:D
2 tane 250 beygir motora sahip yarış teknelerinin yarıştıklarını biliyorum:) böyle bi gidiş olamaz uçuyorlar resmen:)
sen gel beraber balığa çıkarız:) sen hiç balığa çıktın mı b.çekmecede:)
Yunus Kahraman
25.02.08, 02:15
evet yunus abi... bir kere hiç unutmuyorum bi atmıştık 10 lu istavrit serisi gelmişti...
benim anlamadığım istavritler yemsiz iğneye nasıl geliyorlar yani:)
tug var ucunda ignelerin :) Ama sen yinede midye kullan. Kopek baligi tutmani denerim eger oltanin titremesini istiyorsan :)
Yunus Kahraman
25.02.08, 02:17
2 tane 250 beygir motora sahip yarış teknelerinin yarıştıklarını biliyorum:) böyle bi gidiş olamaz uçuyorlar resmen:)
Ben en fazla 75 lige binme firsatim olmustu. O bile ucuyordu :)
ben senelerdir balık besleyen biri olarak balık tutmaya kıyamıyorum.ama tutulmuş balıkları yiyiyorum buda bi çelişki..
bendede bi bot var 2.5 m lik büyükçekmecede geziyorz onla.4 kürekle 5 saate albatrostan mimarsinan köprüsüne gidebiliyoruz :D:D:D
ben değilde dedem tutmuştu:) istavrit oltasına gelmişti hatta:) boyu tam olarak bilemicem ama iki tane palamut arka arkya koysak ona denk geliyordu:)
şuana kadar hiç midyeyle istavrit denemedik:) gelir mi ki:)
ben senelerdir balık besleyen biri olarak balık tutmaya kıyamıyorum.ama tutulmuş balıkları yiyiyorum buda bi çelişki..
bendede bi bot var 2.5 m lik büyükçekmecede geziyorz onla.4 kürekle 5 saate albatrostan mimarsinan köprüsüne gidebiliyoruz :D:D:D
kanka çelişki mükemmel gerçektende:D bu yaz harbiden bi pazar gel dedem falan balığa çıkalım eğlenceli oluyo epey eğleniyoruz:D
ama hava lodos olduğunda çok kötü oluyor...tir tir titriyoruz..
gelirim inşallah ama söz vermiyim şimdiden gelemem fln ayıp oluyo sonra:):)
yapılabilecek aktivitelerin tümüyle deniz inşanlara bahşedilmiş süper bir nimet gerçekten.bende çok seviyorum.
çok doğru söledin ahmetim:) deniz çok güzel birşey:)
oo milet balık tuttu yedi bile :) hani nerde kaldı spor :)
yazdık ya emre oraya:) var tabi olmaz mı:D su yarışlarıda var;)
Asıl balık burda (mersin-karataş)...Havalar güzel gidiyor.Haftaya böyle olursa balık turu yapılır :)..
bide arkadaşlar muz hamburger(ringo) su kayağı jetski gibi olaylara ne dersiniz...adrenalin katalım olaya birazda.
ben ringoyu denedim 150bg di makine sanırım bidaha binmem töbe baya tırstım açıkçası.
muza binmek daha kısmet olmadı.
jet ski ise bence bambaşka bi duygu çok zevkliydi ama 10 dk sı bi dünya para olunca inince tadı kaçıyo sanki:D
Ben en fazla 75 lige binme firsatim olmustu. O bile ucuyordu :)
ALbay 125 yada 250 evunrudeye binsen varya arabaya bi daha binmezdin:)
Balik tutmak benim isim:) Ama kamis kullanmayi hic sevmem. Kesinlikle capari olucak.
Elle temans ha palamut çaparası çektin albay hiç 50 lik??
su dragları oluyo mu su motorlarıylan :)
http://haydut.cmpe.boun.edu.tr/eng101burh/HTML/FALL2003/music-site/pop/fedon/fedresim/fed10.jpg
Kanka oluyor..
Mezgit dip balığıdır o sebeben hep trol avcılığından kullanılır eğre oltanda fırdöndü yoksa o oltayı bi daha kullanamazsın sudan dönerek gelir mezgit..
bir tane fiber teknemiz var... 4 metre olması lazım... yamaha 15 hp motor aldık sıfır iyi midir acaba:)
4 mtryer 9.9 jonhson bile yeter..15 lik le saha kalkarsın..
bilgileriniz için saolun arkadaşlar :)
evet buna göre iyi bir tercih yapmışız:)
ahmet o tarz şeyler böyle denizden geliyodu megafonla anons yapıyodu millet koşuyodu böyle:D zerzavatçı gibi:)
hiç binmedim ama bu sene denicem kesinlikle...
deniz bisikleti var bide o da çok zevkli:D
bide arkadaşlar muz hamburger(ringo) su kayağı jetski gibi olaylara ne dersiniz...adrenalin katalım olaya birazda.
ben ringoyu denedim 150bg di makine sanırım bidaha binmem töbe baya tırstım açıkçası.
jet ski ise bence bambaşka bi duygu çok zevkliydi ama 10 dk sı bi dünya para olunca inince tadı kaçıyo sanki:D
MUz kaçlıktı 6 ? 8 ? 10 ? ...Hamburger çok baska zaten orda yasadığın sadece adrenalin...
Ringoyu ve bananayı 250 evunrude ile çekiyoduk düşün bi derim hızı...
ben düşünmek istemiyorum:):)
deniz bisikleti gece çok zevkli oluyo böle aheste aheste..
vay be yaz aklıma geldi beh.
MUz kaçlıktı 6 ? 8 ? 10 ? ...Hamburger çok baska zaten orda yasadığın sadece adrenalin...
Ringoyu ve bananayı 250 evunrude ile çekiyoduk düşün bi derim hızı...
valla bişey diyemicem 150lik makinede tırstım bidaha binmem.250lik makineye hiç yanaşmam :D:D:D
evet buna göre iyi bir tercih yapmışız:)
ahmet o tarz şeyler böyle denizden geliyodu megafonla anons yapıyodu millet koşuyodu böyle:D zerzavatçı gibi:)
hiç binmedim ama bu sene denicem kesinlikle...
deniz bisikleti var bide o da çok zevkli:D
AAA bak en sevdiğim olaya el attın melihcim akçayda bi abimin var her yaz takılırız sahilde 6 bisikleti var off bitiyorum onlara
Bakımlarıda çok kolay bişi oldumu çekomastik çek gec..Dümen tertibatı zaten demir krom kullanmazlar pahalı diye.. pas yaptımı at yeni parça vidala kullan:)
bizde o muzun roket şeklinde olanı var (2 kişilik)..dalga varsa zevkli oluyor.Ama hamburgerde canın çok yanıyor :) ayrıca hamburgerde en çok yaşadığımız şey dalganın ters yonden gelıp 2 hamburgerın ortada birleşmesi :D
Deniz bisikletini sevmiyorum sadece pedal cevırıyorsun bir sure sonra bacakların ağrıyor :)
princess marin var kumburgazda bilenler bilir biz ordan kiralıyıp geziyoduk ve ücretide azdı saati 3ytl gibi birşedi yanlış hatırlamıyosam:) gerçektende çok zevkli nasıl eğlenirdik:)
muz var bi de muza hiç binemedim ya :)
ben hamburgerde devrilmedim devrilen arkadaş varsa nasıl bir duygu anlatabilirmi acaba:D
Levent_KuşdemiR
25.02.08, 02:37
denizde giden araç olarak sadece bisiklete bindim:D
2 beygir gücünde çok dehşet bi makine:D
ben hamburgerde devrilmedim devrilen arkadaş varsa nasıl bir duygu anlatabilirmi acaba:D
tavsiye etmem :)
hepsini saydık bide kano var arkadaşlar işte ençok sevdiğim aktivitelerden biridir.
Levent_KuşdemiR
25.02.08, 02:37
muz var bi de muza hiç binemedim ya :)
bodruma gel beraber bineriz kanka:D
bodruma gel beraber bineriz kanka:D
he ya binem valla ben yüzme bilmem düşersem kurtarırsın demi :hurray:
tavsiye etmem :)
deneyimlisin bu konuda galiba :D:D:D
kano yarışı muhteşem oluyor:D
ahmet bu sene muz falan yapalım beraber eğlenceli olur:D:D
Levent_KuşdemiR
25.02.08, 02:40
he ya binem valla ben yüzme bilmem düşersem kurtarırsın demi :hurray:
sen biliyon mu die sordun mu_???
biz sahilde oturup güneşlenelim en iyisi :)
Aklın yerindeyse binme o hızla suya degeceğine.. öl daha iyi:D
denizde giden araç olarak sadece bisiklete bindim:D
2 beygir gücünde çok dehşet bi makine:D
Ben biliyom o beygirleri gecen geceki gibi demi 6 kişilik jet ski:D
deneyimlisin bu konuda galiba :D:D:D
bizde o muzun roket şeklinde olanı var (2 kişilik)..dalga varsa zevkli oluyor.Ama hamburgerde canın çok yanıyor :) ayrıca hamburgerde en çok yaşadığımız şey dalganın ters yonden gelıp 2 hamburgerın ortada birleşmesi :D
Deniz bisikletini sevmiyorum sadece pedal cevırıyorsun bir sure sonra bacakların ağrıyor :)
bu kısımda yazmıstım :D
Diğer hamburgerde olan kişi ile çarpışma esnasında genelde kafalar birbirine çarpıyor :)
bineriz knka ayıpsın yaz buyaz gelsin sudan çıkmıcam zaten..biliyosun geçen yaz kazadan sonra eylüle kdr askıda gezince deniz yüzü göremedik.eylüldede toplam 3 4 kere denize girebildim..bu sene yüzgeçlerim çıkana kadar sudayım.bide yaz okulu belası var tabi o başka :D:D:(
Melihcim kano deilde kick mükemmel pozisyon destekli küreklerle ucuyosun desem yeri:)
Levent_KuşdemiR
25.02.08, 02:43
biz sahilde oturup güneşlenelim en iyisi :)
du bakalım kanka bülent abi türkbükünde beach club olayına girecek...
teknesiyle gezecez söz verdi:D
Aklın yerindeyse binme o hızla suya degeceğine.. öl daha iyi:D
Ben biliyom o beygirleri gecen geceki gibi demi 6 kişilik jet ski:D
hakkını yeme kanka tam 7 kişilik 24 000$
olar valla tekne gezisi süper bi spor olur :)
du bakalım kanka bülent abi türkbükünde beach club olayına girecek...
teknesiyle gezecez söz verdi:D
hakkını yeme kanka tam 7 kişilik 24 000$
He evet 7 kişilik sen çılrdın kanka :D Sana allaım bundan 3500$cık:D
http://www.denizpazari.com/dosya/8625781.JPG
bülent abi beklenmektesiniz :hurray:
Levent_KuşdemiR
25.02.08, 02:50
He evet 7 kişilik sen çılrdın kanka :D Sana allaım bundan 3500$cık:D
http://www.denizpazari.com/dosya/8625781.JPG
kanka önce karada giden bi araç alayım kendime sonra denizi de düşünürüz...
bi an önce askere gitmem lazım...
OoOoO muhabbet burdaymış yaw :)
gerçekten süper bişeymiş ya:)
yüzmeyle uğraşan ve çok pis dalan arkadşlarımız ve abilerimiz vardı onları da bekleriz :)
He git sehit lazım türkyeye.............
Benim tekne yeter bize kanka 16 mil yapıyo 16 mtre 450 hpmarin volvo motoruna sahip bak resmide bu..
http://img212.imageshack.us/img212/3976/spa0037fr2.jpg
http://img212.imageshack.us/img212/6330/spa0034ae1.jpg
Nie levo hani seni hem karada hem denizde hemde havada giden araç buluyordun hemde 2500$ a
hertürlü atarım çaparimi :)tekneden bakalım şansımıza ne çıkarsa :):)
Levent_KuşdemiR
25.02.08, 02:57
Nie levo hani seni hem karada hem denizde hemde havada giden araç buluyordun hemde 2500$ a
halledecem abi:D
araştırmadayım...
tetikçi abimle görüşmem lazım:D
Abi yan çizdi bu hergele:D
Nerelerdes,n abi 2 gündür ya konusamıyoruz...
hertürlü atarım çaparimi :)tekneden bakalım şansımıza ne çıkarsa :):)
AMann dikat deniz kızı çıkmasın güverteye alamazsın ağırdır kepce lazım olur:D
mustafa kanka sizin tekne güzelmiş yaw :)
hey mahş mustafa muhteşem tekne:)
Abi yan çizdi bu hergele:D
Nerelerdes,n abi 2 gündür ya konusamıyoruz...
Abicim c.tesi günü malum kopma günümüz bizim taksimde kopuyorduk... Ondan öncesinde benim ferrari serviste yetiştirmeye çalıştık gece 12 ye kadar ama olmadı parça gelecek yurtdışından h.içi belki parçaya gerek kalmadan idareten yaparız dedik ama olmadı bende 1 de kopmaya gittim işte :D ... C.tesi geceleri beni beklemeyin canlar..:D
yüzmeyle uğraşan ve çok pis dalan arkadşlarımız ve abilerimiz vardı onları da bekleriz :)
Evet dalıs olarak İrfan abim var oda üye olucaktı söylemiştim en yakın zamanda aramızda olucaktır eminim..
İrfan abimi tanırsınız eskiden nıkı İrfanAltınay dı..
Abicim c.tesi günü malum kopma günümüz bizim taksimde kopuyorduk... Ondan öncesinde benim ferrari serviste yetiştirmeye çalıştık gece 12 ye kadar ama olmadı parça gelecek yurtdışından h.içi belki parçaya gerek kalmadan idareten yaparız dedik ama olmadı bende 1 de kopmaya gittim işte :D ... C.tesi geceleri beni beklemeyin canlar..:D
LAf aramızda cumartesi bende evde kötü günler için sakladığım JoniVolker vardı dibine inmiş anlamadım:Dnasıl oldu kapattım msnyi ve kullandığım her seyi netten actımm özgün müziğimi offfff keske sende olsaydın abim:)
Levent_KuşdemiR
25.02.08, 03:02
[QUOTE=Mustafa-R;19021]He git sehit lazım türkyeye.............
QUOTE]
vatan için canımızı da veririz kanka...
Levent_KuşdemiR
25.02.08, 03:04
arabanın bagajına bidon koymayı unutma abi sakın:D
[QUOTE=Mustafa-R;19021]He git sehit lazım türkyeye.............
QUOTE]
vatan için canımızı da veririz kanka...
Hiç düşünmeden yapabileceğim tek sey o kanka...
arabanın bagajına bidon koymayı unutma abi sakın:D
Valla gene reina falan facia olur bu sefer facia:D:D
Levent_KuşdemiR
25.02.08, 03:07
Valla gene reina falan facia olur bu sefer facia:D:D
valla orasını ben bilemem:D
Arkadaşlar buda benim teknenin resimleri geçen resim koyamamıştım...
http://http://img120.imageshack.us/img120/893/image383qt8.jpg
http://http://img519.imageshack.us/img519/8779/dsc00800vn8.jpg
Abi rsimerl gözükmüyo.. İstersen msnden at bana ekliyelim beraber..
yawhu arkadaşlar bu arada burada sadece deniz ile ilgili konuları konuşsak da kirlilik olmasa diğer konuşmaları bence geyik bölümünde yapalım...
BÜlent abim pc kitlendi yeniden baslattım pc yi resimleri atarmısın şimdi ..
Bülent abinin tekne..
http://img146.imageshack.us/img146/1362/dsc00800gz0.jpg
http://img352.imageshack.us/img352/6279/image383eh4.jpg
güzelmiş abi teknen kırmızı sanırsam :)
Levent_KuşdemiR
25.02.08, 04:44
güzelmiş abi teknen kırmızı sanırsam :)
tam bize göre tekne kanka...
fotolar k750i yle mi çekildi:D
Görüşmek üzere CArAlemShipYard...
bilent abimin tekneside çok güzelmiş mahş:)
Kimse yok sanırım artık denizle ilgilenen??nerdesiniz denizciliğe gönül verenler...
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.