PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cim Bom kayıplarda

Emin
24.02.08, 23:14
Leverkusen deplasmanında yaşadığı hezimet sonrası Avrupa'ya havlu atan Galatasaray, Süper Lig'de Kasımpaşa karşısında da aradığı morali bulamadı. Lig sonuncusu rakibine Sami Yen'de 1-0 yenilen Cim Bom, takipçisi Fenerbahçe'nin de mağlup olduğu haftada liderliğini sürdürdü.

Kadroda radikal değişim
Galatasaray takımın teknik direktörü Karl Heinz Feldkamp, hafta içinde UEFA Kupası’nda Bayer Leverkusen ile yapılan maçın kadrosundan 6 oyuncuya Kasımpaşa karşısında ilk 11’de şans tanımadı. Alman teknik adam, rakibinden 5 gol yiyen kadrodan Hakan Şükür, Serkan, Mehmet Topal, Barış, Arda ve Volkan’ı keserken, bu oyuncuların yerine Song, Lincoln, Carrusca, Barusso, Nonda ve Hakan Balta’yı ilk 11’de oynattı. Feldkamp, Hakan Şükür ve Serkan’ı yedek bırakırken, diğer oyuncuları 18 kişilik maç kadrosuna almadı. Maçta 3 stoperi Song, Servet ve Emre’ye şans tanıyan Alman teknik adam, bu oyunculardan Emre’yi ön liberoda oynattı. Feldkamp, sağ bekte de Barusso’ya görev verdi.

Alıntı: Fanatik

ßuqra
24.02.08, 23:30
Fenere GülenLeri gördük ;) Kendilerinin yeniLdiği takım cok iyimiş gibi şimdi iyice sustular !!!

ZeynepG
25.02.08, 00:20
aman cok uzuldum gs ye :p

Mete
25.02.08, 00:59
yazık 2. darbe geldi. :D gecmis olsun ne diyelim:D

sezer
25.02.08, 01:40
Leverkusen deplasmanında yaşadığı hezimet sonrası Avrupa'ya havlu atan Galatasaray, Süper Lig'de Kasımpaşa karşısında da aradığı morali bulamadı. Lig sonuncusu rakibine Sami Yen'de 1-0 yenilen Cim Bom, takipçisi Fenerbahçe'nin de mağlup olduğu haftada liderliğini sürdürdü.

Kadroda radikal değişim
Galatasaray takımın teknik direktörü Karl Heinz Feldkamp, hafta içinde UEFA Kupası’nda Bayer Leverkusen ile yapılan maçın kadrosundan 6 oyuncuya Kasımpaşa karşısında ilk 11’de şans tanımadı. Alman teknik adam, rakibinden 5 gol yiyen kadrodan Hakan Şükür, Serkan, Mehmet Topal, Barış, Arda ve Volkan’ı keserken, bu oyuncuların yerine Song, Lincoln, Carrusca, Barusso, Nonda ve Hakan Balta’yı ilk 11’de oynattı. Feldkamp, Hakan Şükür ve Serkan’ı yedek bırakırken, diğer oyuncuları 18 kişilik maç kadrosuna almadı. Maçta 3 stoperi Song, Servet ve Emre’ye şans tanıyan Alman teknik adam, bu oyunculardan Emre’yi ön liberoda oynattı. Feldkamp, sağ bekte de Barusso’ya görev verdi.

Alıntı: Fanatik
öhööö öhöööö öhhhhööööööööööööö en azından ''liderliğini sürdürdü'' cümlesini yazarken bi düşünseydin sevgili yönetim

EvrenOz
25.02.08, 01:49
Geçmiş olsun...

Mustafa
25.02.08, 01:51
Fenere GülenLeri gördük ;) Kendilerinin yeniLdiği takım cok iyimiş gibi şimdi iyice sustular !!!

Buğracım susan falan yok..Bak konusabiliyoruz..........

Şafak
25.02.08, 01:52
Evren bey şu konuda (http://caralem.com/forum/showthread.php?t=354) yazılanlara dikkat ederek yorumlarda bulununuz.

Tamam biz sizin iyi niyetinizi biliyoruz ama siz yinede dışardan gelecek kışkırtmalara karşı hazırlık olmanız açısında dikkat edin genede

Esas size geçmiş oslun liderin yenildiği bir haftada liderliği alamadığınız için :d

Emin
25.02.08, 01:52
Fanatikten direkt kopya. Hiçbir yorum eklenmemiştir. Ama uzun sürmeyecektir liderliğiniz merak etmeyiniz sevgili üye :)

Demir
25.02.08, 01:57
Geçmiş olsun... :D

ßuqra
25.02.08, 01:59
mustafacım evt görebiliorum ama işinize geLince :D

EvrenOz
25.02.08, 02:00
Evren bey şu konuda (http://caralem.com/forum/showthread.php?t=354) yazılanlara dikkat ederek yorumlarda bulununuz.

Tamam biz sizin iyi niyetinizi biliyoruz ama siz yinede dışardan gelecek kışkırtmalara karşı hazırlık olmanız açısında dikkat edin genede

Esas size geçmiş oslun liderin yenildiği bir haftada liderliği alamadığınız için :d

Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum sadece,

Geçmiş olsun deyimi anlam itibarı ile; bu olay oldu bitti, tekrarı olmasın gibi iyi dilekleri ifade etmektedir.

E daha ne yapayım ;)

sezer
25.02.08, 02:07
Fanatikten direkt kopya. Hiçbir yorum eklenmemiştir. Ama uzun sürmeyecektir liderliğiniz merak etmeyiniz sevgili üye :) çok münecim bir haliniz var sevgili yönetim :) bide çarşamba kupa maçımız var hatırlarsanız hani sahanızda yenemediğiniz eğer randevunuz yoksa şafak eren ve sizinle beraber izleyelelim derim ben _

Melih-Ö
25.02.08, 02:16
geçmiş olsun:D gerçektende çok üzüldüm... ligde 3 galibiyeti olan takıma yenilmek çok çok üzücü:( :D

sezer
25.02.08, 02:18
pendiğin galibiyeti varmı

sezer
25.02.08, 02:34
ohhoo oo pendik? kaç sene oldu o maç hatırlamıyorum eski defterleri açarsak kahveden farksız olur burası :) eskisi çoktan unutuldu ben yenisini kast ediyordum hani şu 2 hafta önce olan odamı unutuldu çoktan ?

Melih-Ö
25.02.08, 02:43
adı üstünde hazırlık maçı:) fark yok:) tesislerde oynanmış bir maç:)

ama bu maç:) ali sami yende lig sonuncu ile ve taraftarının önünde yenilmek...ikisi çok farklı:)

sezer
25.02.08, 02:46
adı üstünde hazırlık maçı:) fark yok:) tesislerde oynanmış bir maç:)

ama bu maç:) ali sami yende lig sonuncu ile ve taraftarının önünde yenilmek...ikisi çok farklı:)
hani sizin süper lige yeni çıkan bursa spor önünde aldığınız yenilgi gibi evet kesinlikle haklısın

EvrenOz
25.02.08, 02:47
:) eskisi çoktan unutuldu ben yenisini kast ediyordum hani şu 2 hafta önce olan odamı unutuldu çoktan ?

Yahu sezer,

Yeri geliyor A takım Paf takımına yeniliyor. E şimdi tüm hazırlık maçlarınıda ortayamı yatıralım :)

sezer
25.02.08, 02:48
pardon kendi seyirciniz önünde yazmayı unutmuşum :)

vkk07
25.02.08, 02:49

fenerbaçe önce yenıldı galatasaray maçı daha sonra oldu..

galatasaray bence puan farkını açamadığı için uzulsun...fırsat elınde olan gs di fb diill...

sezer
25.02.08, 02:58
Yahu sezer,

Yeri geliyor A takım Paf takımına yeniliyor. E şimdi tüm hazırlık maçlarınıda ortayamı yatıralım :) eğer hazırlık maçları yatırılıcaksa ve yatağın diğer partneri siz olursanız her açıdan korunmanızı öneririm :) paf takımı en son nezaman a takımıyla maç yaptı ve yendi onuda anımsamıyorum ama bu konuyu da uzatmayım dimi :reddevil:

EvrenOz
25.02.08, 03:00
Genelde haftada 1 veya 2 haftada bir tüm takımlar paf takımlarıyla maç yapar ;)

Adı antreman maçı veya hazırlık maçı olarak nitelendirilir.

Bu yüzden bunları deşmek manasız.

sezer
25.02.08, 03:02
uzatayım yani ?

Melih-Ö
25.02.08, 03:05
gesenin yenilmesinin bir açıklaması veya savunulması olamaz:)

fırsatı kullanamadınız...yazık oldu:)

sezer
25.02.08, 03:08
haklısınız özür dileriz :)

fAtİh T4
26.02.08, 18:12
üstüste 2 malubiyeti oldu birde biz yenicez 3 olacak :D

bu arada Feldkamp kesin fbli :D

sezer
28.02.08, 01:59
üstüste 2 malubiyeti oldu birde biz yenicez 3 olacak :D

bu arada Feldkamp kesin fbli :D müthiş bir galibiyetti tebrikler :)