Orijinalini görmek için tıklayınız : hala hayatta olan öcü (hamile yaşlı ve gaziler bakmasın :D)
Ömer Faruk
24.02.08, 17:52
(+18)
işte Bülent ersoyun makyajsız hali :)
Not : küçük çocukları , hamileleri , tansiyon ve kalp hastalarını lütfen monitörden uzak tutunuz !! sağlık açısından=)
http://photos-788.ll.facebook.com/photos-ll-sctm/genericv2/1577/111/01AwcAX1XT49wAAAABAAAAAAAAAAA:.jpg
allahım beterin beteri var :D:D:D:D:d
Yunus Kahraman
24.02.08, 18:24
Siz birde bunu yakından görün. Sayesinde kalp hastası oldum =(
Ömer Faruk
24.02.08, 18:25
puhahah abim görmüş eve zor atmıştı kendini :D
Siz birde bunu yakından görün. Sayesinde kalp hastası oldum =(
Yunus Kahraman
24.02.08, 18:51
Popstarda reklam aralarında Ebru, Orhan ve Armağan kullise geçerler hemen. Bülent Ersoy Yerinden kalkıp içeri gidip tekrar gelmesi zaten bir reklam arası sürdüğü için hiç teşebbüs bile etmiyor:) Bütün program boyunca put gibi oturur orda:)
yaşaması ...... değiştirmesi herşeyiyle olay bu yaratık allah varsa yakınlarına sabır versin
Ömer Faruk
24.02.08, 19:31
bence olmuş olacagı kadar gerisini mahşere bırakmış :D
Allah yardımcısı olsun
bi fenaa oldum bi kötü oldum görünce anlatamam :)
enginogurlu
24.02.08, 22:53
bişeler yiyecektim mide kalmadı valla
orangutan resmen :D makyaj neler deiştirio..
Eray CERİT
25.02.08, 00:19
insanlık dışı warlık :D yumurtaya can weren allahım sen bu kuluna niye az da olsa akıl vermedin???
ya faruk kanka sen bı ara vurucaktın bunu ne oldu :P:P:D:D
halacımmmm bnmm..
bu kadınla yanışmadan ölürsem gözlerim açık gidicem..
cengiz üngör
25.02.08, 15:53
Daha önce görmüştüm yemek yiyodum midem klktı...:D
:puke:iğrenç...:puke:
[QUOTE=Faruk069;18238](+18)
işte Bülent ersoyun makyajsız hali :)
Not : küçük çocukları , hamileleri , tansiyon ve kalp hastalarını lütfen monitörden uzak tutunuz !! sağlık açısından=)
[QUOTE]
Kardes normalde yaptığın güzel paylaşımlarda Bravo alman lazım ama öyle bişi yollamışsın ki bi tane bravo diyip teşekkür eden olmamış :D :smash:
evlen benimle büloooooooooooo :D:D:D:D
bnm açımdan tşk edilcek bşi dil sewmeyebilirsinizz beğenmek zorunda hiç diilsiniz ama saygı duyulması gerekilen bir kişi.. kadın kendini diva olarak kabul ettirdi dünya kadar parası var kelime hazinesi süper ve sesi de çok güzel... kadının mesleği sanatçılık şarkıcılık diil bu yüzden en azından saygıyı hak ediyor.. cinsiyetini değiştirmiş olabilir bu onun tercihidir. her halukarda ne olursa olsun bir insan.. blmiyorum ben bu şekilde böyle şeylerin dile gelmesini tasvip etmiyorum.
MuhaRReM C.80
25.02.08, 16:02
ow shiiii:D tatlı su kefali:)
Ömer Faruk
25.02.08, 17:26
herkesin görüşü farklı saygı duyarım
sesine bişe demiyorum, dinlemeyi bende seviyorum
babam tsm hastası olduğu için arabada bununla zeki müren cdleri dolu.
bizim türk maykılımız o kadar :)
Ömer Faruk
25.02.08, 17:27
abi gören tırsıyo basamıyoki bravoya
amaç o değil zaten önmli değil ;)
Kardes normalde yaptığın güzel paylaşımlarda Bravo alman lazım ama öyle bişi yollamışsın ki bi tane bravo diyip teşekkür eden olmamış :D :smash:
Aykut Aydın
25.02.08, 19:44
Bunlar iyi hali yani şanslısınız :D :D
Siz bişey görmemişsiniz :D
Bunlar iyi hali yani şanslısınız :D :D
Siz bişey görmemişsiniz :D
deme yahu:D
biz tv'deki halinden bile korkuyorduk,bu halini görünce...
neyse:D
Sadece omu abicim güzel diye hayranlıkla baktığımız bi çok ünlünün maskesiz savaş boyalarını sümemiş halleride insanı büyük hayal kırıklığına uğratıyor...
Mesela,
http://img478.imageshack.us/img478/4949/66709196er8.jpg
http://img221.imageshack.us/img221/1771/unlu12340tl.jpg
bence bu gerçek bir saygısızlıktır insanların hertürlü tercihine saygı duymak ve kakarakikiri konusu yapmamak gerekir
Ben allahın verdiğine saygı duyarım... Allahın verdiğini bu şekilde rezil rüsva edene saygı duymam...
Ben allahın verdiğine saygı duyarım... Allahın verdiğini bu şekilde rezil rüsva edene saygı duymam...
sende haklısın tabi ! bazı insanların tıpbın kabul ettiği rahatsızlığına saygı duymamak gayet geçerli bir yöntem
hahahhahaha bush'un makyajsız hali çok tatlıymış:D:D
sende haklısın tabi ! bazı insanların tıpbın kabul ettiği rahatsızlığına saygı duymamak gayet geçerli bir yöntem
Sezercim sen yanlış anladın yada ben eksik anlattım sanırım... Tabiki bu bir hormonel bir rahatsızlık bunda hem fikiriz ama bunu abartmak estetikle oranı buranı kesitrmek biçtirmek kendini olduğundan çok çok farklı şekillere sokmak gereksizdir ve bu hastalığın bi tedavi yöntemi değildir...Ayrıca bunu birde meslek haline getirenler var budamı bir hastalıktır sence... Yani burda bir cinsel tercih tartışması yaratmak gibi bi niyetim yok tabiki ama yanlış anlaşıldığım için açıklama yapma gereği duydum...
ow shiiii:D tatlı su kefali:)
pardon bu banamıydı??
pardonda insan ne şekilde mutluysa we imkanı warsa o şekilde yaşamalı.. bunun yanında gen bozukluğu yüzünden cinsiyet değiştirenler yada yaşadığı ortam yüzünden cinsiyet kayması yaşayan insanlar war her halukarda insanın kendi seçimi saygı duyulması gerekir..
siz istediğiniz kadar beğenmeyin o aynı şekilde yaşamına dewam edio we dünyanında parasını kırıyor yani..
MuhaRReM C.80
26.02.08, 00:16
[QUOTE=eeyore;20634]pardon bu banamıydı??QUOTE]
yok artık:)
allah fotosentez yarabbi :D
Tv de 3-4 defa makyajsız halini görmüştüm, bu bana biraz photoshop gibi geldi.
Velhasıl kişilik haklarını ihlal eden bazı yorumlar mevcut, herhangi bir yasal yaptırımda bizlerin yani yönetim kademesindekilerin başının derde girmesini sizde istemezsiniz sanırım. Bu sebeple konuyu kapatmak zorundayım..
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.