PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İtiraflarinizi bekliyorum itiraf edin bakalim

Emir-Almas
23.02.08, 23:30
İtiraf edin bakalim kim neler itiraf edecek ilk başta ben actım ilk itirafi edeyim
Hayatimda kimseyi sevmemiştim 22 haziran 2007 ye kadar sevdigimi sanmıstım kendimi oyle inandirmiştim ama şuan sırılsıklam aşıgım melegime =) ve gercek aşk bambaşka melegim senden başka artık duşemem aşka =)

sinan
23.02.08, 23:47
İtiraf edin bakalim kim neler itiraf edecek ilk başta ben actım ilk itirafi edeyim
Hayatimda kimseyi sevmemiştim 22 haziran 2007 ye kadar sevdigimi sanmıstım kendimi oyle inandirmiştim ama şuan sırılsıklam aşıgım melegime =) ve gercek aşk bambaşka melegim senden başka artık duşemem aşka =)

iyi düşün kardeş sonra pişman olmayasın aşk değildir o hevestir:)yinede allah mutluluğunuzu daim etsin
edecek itirafım yok yaptığım işlerden pişman olmam kaçak saklı işlerde yapmam;)

Melih-Ö
24.02.08, 04:07
25 ytl yerine 20 ytl benzin aldım özür dilerim dayıcım itiraf ediyorum:D:D:D

nevo
24.02.08, 04:09
aşkın varlığına inandım...

gökberk
24.02.08, 04:16
25 ytl yerine 20 ytl benzin aldım özür dilerim dayıcım itiraf ediyorum:D:D:D

eheheh bı aralar onun gibi bişi bende yapmıstım :)

Tugral
24.02.08, 04:17
3.28 i gecmiştim kimsede inanmamıstı cok koydu :D ashauhsuahsuahsua

Emir-Almas
25.02.08, 19:49
iyi düşün kardeş sonra pişman olmayasın aşk değildir o hevestir:)yinede allah mutluluğunuzu daim etsin
edecek itirafım yok yaptığım işlerden pişman olmam kaçak saklı işlerde yapmam;)

Valla oyle şeyleri yaşadigim icin ayirt edebiliyorum

Ömer Faruk
25.02.08, 20:17
arabayı ben vurdum baba kimse sokakta kalkarken vurmadı itiraf ediyorum :D

GuNeS
25.02.08, 21:07
geçen kız arkadaşımın evinde salonda oturken koltuğun minderini yaktım..hemen ters çevirdim...bişi olmamış gibi üstüne oturdum..

elif beni affet :D

BüLenT_Fx
25.02.08, 21:20
14 yaşındayken babamın arabasını yıkarken annem arabasını arkaya yan olarak parketmiş, bende unutmuşum orda olduğunu ve babamın arabasıyla annemin arabsına geri geri gelirken çarpmıştım neyseki babamın arabasının tampon olduğu için bi hasar oluşmadı, sora akşam teyzemlere gitmişlerdi bende baba annemin arabasına çarpmışlar demiştim yıllardır hala bilmiyorlar buradan itiraf ediyorum annecim arabana ben çarpmıştım. :leaving:

CKN
25.02.08, 21:22
ikitelli illegal de Renault 11 Rally aracımla x aracla kalktıgımız da beni gecmisti.. bende basınc hortumu patladı saymam die yalan söylemiştim.. :D

Burak
25.02.08, 21:37
geçen gün asansörün önünde 10 dakika bekledim.beklememmin sebebide asansörü arabanın kumandasıyla çağırmaya çalışmışım..bastım unlock a gelmedi asansör :D itiraf ediyorum durumu farkettiğimde bulunduğum kattaki asansör yukarı doğru çıkmaya başlamıştı:D
ben bulumduğum kattaki asansörü arabanın kumandasıyla çağırmaya çalışan bi adamım :D

BüLenT_Fx
25.02.08, 21:50
ehe ben sölicam seni :D:D

Sen şimdi rüşvette istersin benden, gıcıksın sen biliyom zaten... Sende itiraf etsene yoksa ben senin yerine edecem... ahada misilleme sana :D:D:D

Ogün
25.02.08, 21:54
anam anam anam

itiraf.coma dönmüş buralar :D

BüLenT_Fx
25.02.08, 21:55
Yine itiraf ediyorum, arabada cep telefonuyla konuşurken 5 dkdan fazla arabada telefonu aramıştım... Hatta telefondakine telefonumu bulamıyorum deli olacam dediğimde koptuğum andı... Konuştuğun ne demişti bana :D :D

Ogün
25.02.08, 22:03
süpersin abi :D:D:D:D

zuhahahaha :D

dalgınlık kötü bişey yaa :D

Ömer Faruk
25.02.08, 22:05
teknik serviste çalışırken her telefona teknik servis diye açıyoruz
o yogunlukta telefonum çaldığı zaman teknik servis diyordum :D
bazen yanlış numara diye yüzüme kapatıyordu arkadaşlarım :p

Burak
25.02.08, 22:09
bubir itiraf değil ama dalgınlıkla alakalı güzel bir hikaye

amcam bigün bize geldi pc de işleri vardı halletti gitii.ama amcam gittikten sonra farkettim amcamım motorola marka oval bi telefonu vardı o bizde kalmış.Babannemleri aradım amcamın haberi olsun telefonu bizde die.

Aradan bi kaç saat geçti pc nin başına geçtim oda ne !!!! benim kablosuz mouse ortalarda yok...bilin bakalım nerde :D:D:D

SeÇiL
25.02.08, 22:22
geçen gün asansörün önünde 10 dakika bekledim.beklememmin sebebide asansörü arabanın kumandasıyla çağırmaya çalışmışım..bastım unlock a gelmedi asansör :D itiraf ediyorum durumu farkettiğimde bulunduğum kattaki asansör yukarı doğru çıkmaya başlamıştı:D
ben bulumduğum kattaki asansörü arabanın kumandasıyla çağırmaya çalışan bi adamım :D

benceee sen çok kötü aşıksın ondan oluo bütün bunlarrr:cheers2:

Levent_KuşdemiR
25.02.08, 22:25

amcam bigün bize geldi pc de işleri vardı halletti gitii.ama amcam gittikten sonra farkettim amcamım motorola marka oval bi telefonu vardı o bizde kalmış.Babannemleri aradım amcamın haberi olsun telefonu bizde die.

Aradan bi kaç saat geçti pc nin başına geçtim oda ne !!!! benim kablosuz mouse ortalarda yok...bilin bakalım nerde :D:D:D

pauuahhaha bu güzelmiş :D

benim itiraflık bi olayım gelmiyo aklıma ...
olursa bi gelişme aktarırım:D

Ömer Faruk
25.02.08, 22:52
yav burak yüzüme vurma bende tam onu düşündüm bi daha geri girdimde
senn olay daha komedi yav:D

benm telefonu fare diye sallayıp sallayıp çalışmıyor diye yere attığımda oluyordu :D

ßuqra
25.02.08, 23:13
akşam minibüsteyiz öndeki muavin bağırdı arkadan vermeyen kaLmasn die bnde kankamLa oturuorum 2 kişi daha war paraları verdiler bnde şurdn bnimkinide uzatsana dedim şoföre kadar herkez güldü :D :D :D :D

MuhaRReM C.80
25.02.08, 23:52
pazar gnü taksicie carptım snrada adama bağırıp cağırıp tırstırdım önüme kırdın die:)
halbuki kasten vurdum tipi bakısları kıl etti beni..

Emir-Almas
26.02.08, 00:12
Albayın birine asker selami vermiştim o da kepsizken asker selami verdi itiraf ediyorum :D

Emir-Almas
26.02.08, 00:15
Teyzem gozlugunu arıyordu gozlugum nerde nerde diye boynunda asılı olan ne dedim =)) aa burdaymıs dedi :D

Yunus Kahraman
26.02.08, 21:13
Bu hareketi yaparken sağ elimin baş parmağı çıkıktı, itiraf ediyorum :banghead:

7ZpOjBjENqM

emir-sf
26.02.08, 23:13
Yine itiraf ediyorum, arabada cep telefonuyla konuşurken 5 dkdan fazla arabada telefonu aramıştım... Hatta telefondakine telefonumu bulamıyorum deli olacam dediğimde koptuğum andı... Konuştuğun ne demişti bana :D :D

Bülent abi o banada olduydu geçen sene :D engin wardı yanımda özge die bi watandaşla konuşuodum siteden bazıları tanır :) oda bana angut elındekı ne dediydi elime bakıorum :D boş olana tabi bişi yokki kızım demiştim kulağındaki ne dediydi ozaman ya fena koptuydum orda :D

neuspeed
26.02.08, 23:41
lise zamanlarımda caddede kız arkadaşımla dolaşırken kız arkadaşım aniden şunu dedi MERT KIZLARA BAK AMA LÜTFEN ARABALARA BAKMA.... 1. ayrılma nedeni

2 sene oluo sanırım yine bi kız arkla oturuorus
-mert beni sewiomusun
ewet
-arabanımı sewiosun benimi
bu sorumu
-ewet
arabamı tabiiiki... 2. ayrılma nedeni

Emir-Almas
29.02.08, 15:12
Guzel itiraflar e e baska bu kadar mı

@şkın
02.03.08, 15:00
ehliyetimi kaptırdım patronumun haberi yok tu o zamanlar
ama benim yerime itiraf etti mesai arkadaşlarım

Ome_RS
13.03.08, 23:49
arabayla gezerken kozyatagı civarında bi focusa sürttürdük.
adamı para verip gönderdik bizim arabayıda biraz spreyle düzelttik.babamın hala haberiyok.
bide cogu cizdirdiimiz yeri babama burayıda sen yapmıssın arabayı cizmişler gibi yalanlarla atlattık.
itiraf ediyorumm :(
sonra daha bisürü var ama aklıma gelmio şu an geldikçe yazarımm.

Yiğit G.
14.03.08, 00:11
Çocukken yavru bir kedi öldürdüm.Torbaya koyup duvara vura vura.Bedeni öldü ama ruhu 10-15 sene boyunca kabusum oldu..Beni affet kedicik..

Esraa
14.03.08, 00:12
küçükken kuzenimle birbirimize girerdik hep ben onu sinir ederdim ama ben sessiz olduğumdan dolayı teyzem benim kuzenime vurabileceğime inanmazdı o beni kışkırtıyo diye kuzenim bide annesinden terlik yerdi.Bende hep izlerdim :)

Sigara çerken annemler bizi yakalamıştı yine kuzenim azar işitmişti bana kötü örnek oluyo diye ama işin aslında ben onu zorlardım sigara içelim diye

Doğanay
14.03.08, 20:52
Küçükken teravih namazına diye evden çıkıp atari salonuna giderdim :D

MUSTAFA_E
18.07.08, 11:27
Kardeşimin düğün cd sini seyrederken gegelen misafirleri karşılama işiniş bana bıraktığın için Sana çok söylendiğimi gördüm BABA. O anda kendimden ölesiye nefret ettim. Ama Senin oraya gelen birçok kimseyi son defa gördüğünü onlarla teker teker masalarında sohbet ederek hasretlik aldığını bilseydim değil Sana söylenmek hiç bir iş yapmana izin vermezdim. Bunun için senden özür dileyemedim. Ama burda Senin hastalığın süresinde ve kaybettikten sonra da beni hiç yalnız bırakmayan dostlarımın huzurunda SENDEN özür diliyorum BABA. BENİ AFFEDERMİSİN?

Kadirr 1907
18.07.08, 20:13
.......................................

CaNeR54
18.07.08, 20:35
İtiraf ediyorum cami hocasının arabasini arkadaşLarLa işimiz war diye aLıp aLkoL taşıyıp mangaL yapmiştik hocam bizi affet :D

Eyüp
18.07.08, 20:58
Küçükken teravih namazına diye evden çıkıp atari salonuna giderdim :D

aynen.......:D