PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Recep İvedik 2 Geliyor..

f@tih_28
05.11.08, 14:10
http://img225.imageshack.us/img225/466/27525539211efbb978c4oki6.jpg (http://imageshack.us)

Komedyen Şahan Gökbakar'ın seyirci ve hasılat rekorları kılan filmi ''Recep İvedik''in ikincisinin çekimlerine başlandı.

Alınan bilgiye göre, senaryosunu Şahan Gökbakar, Serkan Altuniğne ve Togan Gökbakar'ın yazdığı, yönetmenliğini de yine Togan Gökbakar'ın yaptığı filmin 12 Şubat 2009 tarihinde vizyona girmesi planlanıyor.

Televizyon şovlarındaki skeçleriyle izleyicilerin beğenisini toplayan ve geçen yıl beyaz perdeye ''Recep İvedik'' karakterini uyarlayan Şahan Gökbakar'ın yeni filminde, İvedik'in birbirinden komik durumlar yarattığı şehir hayatı anlatılıyor.

Yapımcılığını Faruk Aksoy'un üstlendiği filmde, Şahan Gökbakar'ın yanı sıra Gülsen Özbakan, Efe Babacan ve Çağrı Büyüksayar rol alıyor.

EvrenOz
05.11.08, 14:26
Kalitesiz buluyorum... Paramı ve zamanımı harcamaya değmez..

fGn
05.11.08, 14:39
1 i izlemedim 2 yi de izleyeceğimi sanmıyorum :)

crazydog
05.11.08, 16:29
ahahaha bakalm bu nası olacak???

bUğrA_mUtlU
05.11.08, 17:46
senaryo ekibinde Serkan Altunine varmış... hmmm... sevdiğim bi karikatürist acaba ne kadar etkisi oldu senaryoya...

lord beklan
05.11.08, 18:37
turk ınsanı da ne kadar elitmıs haberımız yok herkes bı havlarda hahahaha

fGn
05.11.08, 19:08
turk ınsanı da ne kadar elitmıs haberımız yok herkes bı havlarda hahahaha

Recep İvedik izlememek elitlik ise ben elitim Beklancım..
sen istediğin gibi izleyebilirsin..

Melih-Ö
05.11.08, 19:15
1. gibi 2. de süperdir:):) mutlaka izlemeye gidicem:)

lord beklan
05.11.08, 19:33
Recep İvedik izlememek elitlik ise ben elitim Beklancım..
sen istediğin gibi izleyebilirsin..
aslında sozum tam olareak sana degıldı ama sen ustune alınmıssın :))

benım lafım fılme karsı yapılan haksız saldırılara karsı bu emege karsı yapaılna bır saldırıdır bu fılm ortalama 90 dk boyunca salonlara gelen ızlyecısıne stress atma dan baska bırsey vaad etmeyen baska bır kaygısı olmayan bır sınema fılmdıır herseyden ote sınemaya karsı yapılan bu saldırılanlara karsı bu tavrım

sana gelınce sen ızlememıs olabılırsın gelenı ve sonrakılerıde ızlememek en dogal hakkın buna kımse bırsey dıyemez ama bırı kalkıp emege saygızlık yapar yok kalıtesız yok bılmemne derse orda dur derım her kım olursa olsun!!

gısede oyle yada boyle mılyonları cekmıs bır sınema fılmınden bahsedıyoruz dırek o fılmı sınema da ızlyen 5mılyonda fazla ınsana hakaret oluyor eger bu yorumları yapanlar cok bılıyorlarsa ceksınlerde gorelım :cooıl:

.:GoRaN:.
05.11.08, 21:07
takıntılarım yok güzel film izlerim
tv programı kadar komik deildi ilki ama 2ncisi daha güzel olur umarım

Mete
05.11.08, 21:10
bakalım 2. nasıl olacak :D

Ome_RS
05.11.08, 22:59
1.yi daha izleyemedim izledimde oturarak tam olarak değil parca parca 2.si cıksın tren yaparım :ramo:

Yiğit G.
05.11.08, 23:14
Eğer emek osurup geğirmek, kıllı göğsünü göstermekse vay haline bu sinema sektorunun..iğrenç bir senaryo , iğrenç diyaloglar..Şöyle bir baktım hani izlememiş olmayayım diye yinede dayanamadım hepsine bakmadım.

Yunus Kahraman
06.11.08, 01:50
Eğer emek osurup geğirmek, kıllı göğsünü göstermekse vay haline bu sinema sektorunun..iğrenç bir senaryo , iğrenç diyaloglar..Şöyle bir baktım hani izlememiş olmayayım diye yinede dayanamadım hepsine bakmadım.

böyle dediğine inanmayın, 14 defa izlemiş kendisi, her izlediğinde de ilk izlediğin gibi gülmekten yerlere yatarak izliyor :ramo:

EvrenOz
06.11.08, 17:07
aslında sozum tam olareak sana degıldı ama sen ustune alınmıssın :))

benım lafım fılme karsı yapılan haksız saldırılara karsı bu emege karsı yapaılna bır saldırıdır bu fılm ortalama 90 dk boyunca salonlara gelen ızlyecısıne stress atma dan baska bırsey vaad etmeyen baska bır kaygısı olmayan bır sınema fılmdıır herseyden ote sınemaya karsı yapılan bu saldırılanlara karsı bu tavrım

sana gelınce sen ızlememıs olabılırsın gelenı ve sonrakılerıde ızlememek en dogal hakkın buna kımse bırsey dıyemez ama bırı kalkıp emege saygızlık yapar yok kalıtesız yok bılmemne derse orda dur derım her kım olursa olsun!!

gısede oyle yada boyle mılyonları cekmıs bır sınema fılmınden bahsedıyoruz dırek o fılmı sınema da ızlyen 5mılyonda fazla ınsana hakaret oluyor eger bu yorumları yapanlar cok bılıyorlarsa ceksınlerde gorelım :cooıl:

Açıkçası bu filmde(?) bir kalite yoktur. Bunu her zaman söylerim.. Söylemeye de devam edecem.

Kalite nedir onu tartışmak lazım önce.Bir tipleme yapılacaksa makyaj, kıyafetler bu tiplemenin fiziki kalitesini belirler. Kalemle çizilmiş bir sakal bu devirde kaliteli olarak nitelendirilmez.

Esprilerde kalite ise esprinin zekası ile alakalıdır. Osurmak, geğirmek, koltuk altı kılları, apış arası teri gibi kavramlar komik değildir. Ha eğer ki "ayılık" diye tabir ettiğimiz ve bulunduğumuz ortamda herhangi biri yaptığında hoş karşılamadığımız hareketlere beyaz perdede gülüyorsak bu bir ironidir. Şahsen osurarak şişe devirmek benim espri anlayışıma göre kesinlikle komik değildir. En basiti arkadaş ortamımda, elit bir otelde veya klas bir restaurantta yemek yerken ortamdaki biri geğirse veya osursa ben gülmem, yüzüm kızarır. Bu da osuruğun gülünecek bir şey olmadığını gösterir. Şişe devirse de devirmesede...Veya birisi herhangi bir ortamda ( şuan buraya yazarken bile utanıyorum ve iğreniyorum ) apış arası terinden bahsederse bu komik değildir... İğrençtir... Miğde bulandırıcıdır..

5 milyon insanın bir filmi izlemesi kesinlikle o filmi kaliteli yapmaz. Bu anlayışla az insanın izlediği tüm filmler kalitesizdir sonucu doğar. Şöyle ki altın portakal almış filmler milyonlarca kişi tarafından izlenmemektedir ve bu durumda da kalitesizdirler. Bu mantıksız bir sonuç olduğundan sonucu doğuran önerme de en baştan mantıksızdır.

Çok biliyorsan sen çek lafına ise birşey demem gerekmez. Bir konu hakkında yorum yapabilmek veya onu eleştirmek için illa bahsi geçen örneğin daha iyisini yapmak luzumlu değildir, böyle birşey de kimseden beklenemez. Hangimiz maç seyrederken teknik direktörün kararı hakkında yorum yapmıyoruz, veya hangimiz siyasi bir kararı eleştirmiyoruz.. Basit bir anlatımla bu durum beklense ve mümkün olsa idi türkiyede 50-60 milyon teknik direktör olurdu... Veya 50-60 milyon siyasetçi.. Veya eleştirdiğimiz her ne ise o... Bu yüzden "çok biliyorsan sen yap da görelim" yaklaşımı gerçeklik ve objektiflikten uzak bir yaklaşım olmuş..

Bu arada bu film (?) hakkında belirttiklerim şahsi düşüncelerimdir ve hiçbir güç beni bu düşünceleri söylemekten alıkoyamaz. Aynı şekilde başkaları da bu filmi çok beğenip çok kaliteli bulabilir. Gene hiçbir güç başkalarının bu düşüncesini de değiştiremez.. Neticede herkesin kendine göre bir espri ve kalite anlayışı mevcuttur..